Psykoterapia

TerapiaSateen psykoterapia on hoitomuoto, joka sisältää keskustelua ja erilaisia toiminnallisia menetelmiä. Psykoterapia on luottamuksellista ja tavoitteellista. Elämän haasteissa on tärkeää saada kokea tulevansa kuulluksi apua hakiessaan ja että ei jää yksin ongelmiensa kanssa.

Psykoterapian avulla voit saada apua ja tukea elämäsi haasteisiin, joissa tunnet olevasi umpikujassa. Uudet näkökulmat ja työvälineet auttavat kohtaamaan haasteita ja ottamaan käyttöösi voimavaroja, joiden avulla saavutat elämääsi tasapainon.
Psykoterapian tavoitteena on lisätä henkistä toimintakykyä sekä lievittää ja poistaa psyykkistä oireilua. Psyykkisinä oireina voi ilmetä mm. masennusta, ahdistusta, paniikkihäiriöitä, ihmissuhdeongelmia, syrjäytyneisyyttä sekä uupumusta.


Olen Valviran laillistama psykoterapeutti. Psykoterapiasta on myös mahdollista saada kelalta korvausta.

Huom! Kelan myöntämän kuntoutuspsykoterapian korvaustaso nousee! Vuonna 2016 Kela maksaa yksilöterapiasta korvausta 57,60 euroa.

Terapia voidaan myös viedä kotiin. Keskusteluja voidaan käydä vaikka koiraa ulkoiluttaessa tai metsässä kävellen. Etenkin nuorille ja lapsille on toiminnan ohessa tapahtuva keskustelu usein luontevampaa kuin toimistossa käytävä.